Tilbage

Indsend tilbud Få retning på din forretning

Få retning på din forretning

Intro:

Iværksætterdanmark indkøber løbende undervisere til at levere workshopforløb. Hvis du tidligere har budt på opgaver, så gør vi opmærksom på at standardkravene nedenfor er opdateret og det der er meget vigtigt at du nærlæser og sikrer at dit tilbud lever op til alle krav. 

Normalt modtager vi rigtig mange velkvalificerede tilbud. Det er ikke unormalt med 20 tilbud på samme opgave. Du bedes derfor nærlæse nedenstående grundigt inden afgivelse af tilbud.

Opgaven: 

Vi (Iværksætterdanmark) søger en samarbejdspartner,  der kan afholde 10 workshopforløb i løbet af 2025 om hvordan man som iværksætter kan sætte retning på sin virksomhed.  

Når man som iværksætter skal gøre sin idé eller drøm til virkelighed, kan man nemt miste orienteringen. Pludselig skal man til at sælge, markedsføre, lave regnskab og bogføre. Ens oprindelige idé eller drøm kan hurtigt blive glemt, mens man har travlt med driften af sin virksomhed. Men hvis man glemmer sit formål eller sit ’why’, så risikerer man også at miste overblikket og den langsigtede vision for ens virksomhed. Uden et tydeligt og klart formål kan driften hurtigt komme til at virke opslidende eller meningsløs, og livet som iværksætter eller selvstændig kan i værste fald blive ensomt og uudholdeligt.  

Et klart formål og en tydelig retning for ens virksomhed kan i mange tilfælde give iværksættere superkræfter. Det minder iværksætterne om, hvorfor de gør, hvad de gør, og giver projektet mening og indhold. Det kan også fungere som et vigtigt styringsredskab, som virksomhedens handlinger og målsætninger skal understøtte. Derudover kan det være et vigtigt pejlemærke for ens brand og identitet. Vi vil derfor klæde iværksætterne på til, hvordan de kan sætte retning på deres virksomhed.   

Workshopforløbene skal hjælpe iværksættere med at finde frem til deres formål og inspirere dem til at reflektere over, hvorfor de gerne vil være iværksættere. Værktøjer og frameworks såsom vision og mission, Simon Sineks Golden Circle, kan passende inddrages. Det er i denne forbindelse vigtigt, at der kobles til, hvordan iværksætterne kan bruge deres formål som en konkurrencemæssig fordel, og hvordan de kan styrke deres forretning ved hjælp af det.   

Forløbet afholdes af Iværksætterdanmark i tæt samarbejde med de regionale Erhvervshuse og den lokale erhvervsservice samt andre mulige partnere såsom uddannelsesinstitutioner, brancheforeninger osv. Der skal afholdes 10 forløb i løbet af 2025. 5 forløb skal afholdes i foråret, og 5 forløb skal afholdes i efteråret. 6 af de 10 forløb skal afholdes online. 

Foreløbig planlægning af de 10 forløb:

  • 4 skal afholdes md fysisk fremmøde (Viborg, København, Vejen og på Fyn).
  • 6 skal afholdes online. 

Målgruppen for forløbet er iværksættere, som netop har etableret virksomhed, og har brug for at få inspiration til, hvordan de sætter en tydelig retning for deres virksomhed. 

Hvert forløb skal samlet set kunne engagere 30 iværksættere. De enkelte workshops skal afholdes i forlængelse af hinanden, og der skal være en rød tråd imellem dem. Der er stor frihed til at strukturere forløbet, sådan som leverandøren finder det bedst. Forløbet skal afholdes over en periode på op til 4 uger. 

Programmet for forløbet skal lægge op til en blanding af faglige input samt praktiske øvelser, hvor den enkelte iværksætter kan sætte sit eget projekt i fokus. Det er vigtigt at iværksætterne oplever at de mødes i øjenhøjde og at de får mulighed for at sætte deres individuelle projekter i fokus gennem arbejdet på de enkelte workshops samt de planlagte hjemmeopgaver.

Tilbuddet skal inkludere én samlet pris for hele leverancen 10 forløb. Prisen skal også inkludere kørsel og evt. materialer. Der skal udover de tilmeldte deltagere være plads til ansatte fra Erhvervshusene og/eller den lokale erhvervsservice.

1. Opgavebeskrivelse 
Hvis man mener at kunne løfte hele opgaven og afdække alle emner skal samarbejdspartner:

  • Afholde 10 workhopsforløb af 3-5 workshops.
  • Beskrive indholdet af forløbet samt indholdet af de enkelte workshops.
  • Sikre en rød tråd i forløbet, således at deltagerne oplever en udvikling gennem forløbet.

2. Generelle krav for alle workshopforløb:

  • Der lægges vægt på, at deltagerne lærer noget de kan bruge efterfølgende i deres virksomhed.
  • Vi forventer at leverandører formår at afvikle alle workshops i høj kvalitet, formår at inddrage deltagerne og skabe en levende oplevelse, der kan fastholde deltagerne gennem hele forløbet.
  • Workshopforløbet skal give deltagerne bud på litteratur, artikler, hjemmesider, sociale medier o.l., som kan være nyttige i deres videre arbejde med at udvikle deres forretningsidéer.
  • Leverandøren skal uploade alle materialer og information undervejs til de deltagende iværksættere og Iværksætterdanmark via portal som Iværksætterdanmark stiller til rådighed.
  • Ved online facilitering skal leverandøren selv stille Zoom, Teams eller lignende til rådighed for online aktiviteter.
  • Der vil blive afholdt et koordinerende møde med den valgte leverandør, hvor de sidste detaljer og evt. tilpasninger aftales nærmere.
  • Levenrandøren forventest at deltage aktivt i markedsføringen af workshopforløbet.

3. Tilbudsspecifikation

Tilbuddet indsendes via linket, der findes nederst i dokumentet her.

Tilbuddet til Iværksætterdanmark skal som minimum specificere:

  • Samlet pris for leverancen inkl. forberedelse, herunder kørsel og evt. materialer. 
  • Pris for tilkøb af enkeltstående forløb.
  • Evt. forudsætninger for tilbuddet.
  • Kontaktperson(er) angående forløbet. Her skal navn, organisation og e-mailadresse specificeres.
  • Beskrivelse af forløbets samlede indhold, format, relevans for målgruppen og effekt.
  • Bekræfte om leverandøren ønsker at lade sit tilbud gælde for senere forløb, selvom man i første omgang ikke vinder opgaven. Opgaven og tilbudspris skal være uændret.

Det samlede budget for opgaven som én leverandør eller konsortie af leverandører er op til DKK 280.000 ekskl. moms. 

I udvælgelsesfasen foretages en vurdering af den enkelte tilbudsgivers generelle egnethed i forhold til den efterspurgte opgave.

Vurderingen bliver foretaget på baggrund af nedenstående evalueringskriterier.

Evalueringskriterierne og vægtningen af disse er følgende:

  • Pris: 20%
  • Kvalitet: 80%

Kvalitet bliver bedømt ud fra følgende 4 kriterier, som det samlede tilbud skal give et klart billede af:

  • Forløbets koncept og opbygning.
  • Faglige kompetencer ift. forløbets tema.
  • Erfaring og kompetencer i forhold til undervisning og facilitering (herunder evt. online undervisning).
  • Forståelse for og erfaring med forløbets specifikke målgruppe.

Erhvervshus Hovedstaden forbeholder sig retten til ikke at vælge et af de modtagne tilbud, hvis ingen tilbud vurderes at kunne udføre opgaven tilfredsstillende. I så fald vurderer projektet om opgaven annonceres på ny eller ikke gennemføres.

Baggrund for annoncering

1. Resume af projektet: IvDK – Iværksætterdanmark tilbyder kompetenceforløb til iværksættere med introduktion til alt det, der er godt at vide, når man starter en virksomhed. Ambitionen er at udbyde et fleksibelt tilbud til alle iværksættere i Danmark. Iværksætterdanmark skal så vidt mulig være tilgængeligt, hvor og hvornår det passer iværksætteren. Samtidigt arbejdes der med at blande forskellige læringsformer for at nå så varieret og bredt ud til målgruppen som muligt, så alle iværksættere, uanset erfaring og geografi oplever at kunne tilgå de samme muligheder. Læs mere om Iværksætterdanmark på www.iværksætterdanmark.dk.

2. Mål: I perioden januar 2024 – 31. december 2025 skal mindst 3.600 iværksættere deltage i et af Iværksætterdanmarks forløb og/eller på Business Boost eller NextStep.

3. Projektets overordnede målgruppe: Iværksættere – dvs. personer som påtænker / er i gang med / har besluttet at starte virksomhed, og virksomheder som er opstartet (har en CVR-registrering), der ikke er ældre end 3 år. Målgruppen specificeres yderligere i forbindelse med de enkelte workshopforløb.

4. Erhvervshus Hovedstaden er opmærksom på at handle i overensstemmelse med de forvaltningsretlige principper om saglighed, økonomisk forsvarlig forvaltning, forbuddet mod varetagelse af uvedkommende hensyn, ligebehandlingsprincippet og proportionalitetsprincippet. Erhvervshuset gennemfører denne annoncering for at leve op til EU’s krav om, at ydelsen er købt på ”markedsmæssige vilkår” og for at finde en samarbejdspartner, der kan løse denne specifikke opgave på den bedst mulige måde.

Vis/skjul beskrivelse
Fristen for indsendelse af tilbud var d. 10-11-2024 23.55

Opgave

Opgavenr.
000375
Budget ekskl. moms
280.000,00
Tilbudsfrist
10-11-2024 23.55

Udbyder

Erhvervshus Hovedstaden S/I
Fruebjergvej 3
2100 København Ø
 
30108080
info@ehhs.dk

Kontaktperson

Frederik Kirst Müntzberg

Frederik Kirst Müntzberg

Projektkoordinator
Erhvervshus Hovedstaden S/I

30108087