Fremtidens fødevarer

Kom med til en eftermiddag, hvor vi stiller skarpt på det vi skal spise i fremtiden. Hvad er fremtidens fødevarer? Hvad skal vi spise som vi ikke spiser i dag? Hvordan skal fremtidens mad produceres, emballeres, distribueres og markedsføres?

Alle disse spørgsmål giver gode muligheder for nye forretningskoncepter for den innovative iværksætter. Vi skal alle leve og spise mere bæredygtigt, men hvad betyder det? Hvor er der nye forretningsområder, som man bør være opmærksom på.

Hvorfor deltage? Dette event er en unik mulighed for at få indsigt i fremtidens fødevarer og de mange muligheder, der ligger i at tænke innovativt og bæredygtigt. Uanset om du er en erfaren iværksætter eller blot nysgerrig på fremtidens mad, vil du finde masser af inspiration og nye idéer. 

Du møder byRoots, der er en meget spændende ny virksomhed har som set potentiale i restproduktet fra kikærter. De to indehavere har stor viden om generelle tendenser og forventninger i fødevareindustrien, og deler ud af deres viden.

Tilmeld dig nu og vær med til at forme fremtidens fødevarelandskab!

Vi glæder os til at se dig til en dag fyldt med inspiration, innovation og spændende diskussioner.

Skemalagte aktiviteter

Dato
Titel
10-09-2024
16.00 - 18.00
Fremtidens fødevarer
10-09-2024
16.00 - 18.00
Ærtefabrikken, Edisonsvej 22, 5000 Odense C

Information

Tilmeldingen er lukket

Kontaktperson

Randi Trabjerg

Business Boost og NextStep-vejleder
ODENSE KOMMUNE

20517085